Lekker weer in Zoutelande

8 juni 2026 - Zoutelande, Nederland

Vanmorgen bij het opstaan meteen even gekeken naar het weer. Onderweg wilden we graag naar Kinderdijk en dan daar fietsen maar helaas wij willen liever niet fietsen in de regen, dus dat doe. We een andere keer. Auto ingepakt en op stap. We wilden eigenlijk lunchen in Ridderkerk bij van der Valk maar besloten om door te rijden. Gelukkig onderweg toch een tof restaurantje tegengekomen voor een lekker broodje, gelukkig toch want de spoeling was dun en er waren ook restaurantjes nog gesloten. We weten ondertussen de weg in Zoutelande en de auto staat snel op de juiste plek, sleutel haleen ons appartementje is mooi met een groot balkon. Even spullen neerzetten en dan gelijk naar zee, we drinken wat in de Babbel waar we vanavond ook dineren en na het diner nog in de harde wind naar zee lopen. Op naar morgen!

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Coby:
    8 juni 2026
    Mooi Pietie en Sipke!
  2. Ineke Nieuwkerk:
    9 juni 2026
    Fijn weer lekker weg Pietie, straks vast wel.lekker weer. Geniet van jullie vakantie.
  3. Caroline:
    9 juni 2026
    Heerlijk uitwaaien in t mooie Zeeland. Geniet lekker!
  4. Henk en Rimke:
    12 juni 2026
    Wij gaan morgen een dagje naar het strand van de Golf van Biskaje. We zullen om 12 uur heel hard jullie namen roepen. Wie weet. Geniet van Zeeland en van elkaar. Veel plezier