Lui en loom is vakantiegevoel
4 december 2025 - Khao Lak, Thailand
Voor de zekerheid vanmorgen de wekker gezet maar niet nodig gehad, de ontbijtzaal was druk maar toch een plaatsje buiten kunnen vinden, dat is lekkerder dan met de airco binnen. Na het ontbijt lopen we naar zee en zitten/liggen heerlijk in de schaduw naar de zee te kijken, wat liggen er al veel mensen werkelijk te bakken in de zon. Daarna weer naar de hotelkamer en krantje lezen waarna we de zwemkleren aantrekken en naar beneden gaan om te zwemmen en lezen op een ligbed. Hierna douchen en weer in de kleren om naar “ons” dorpje te gaan. Pietie wilde graag naar een andere supermarkt en daar kochten we het noodzakelijke vocht, we wilden betalen en ineens werden we in het Nederlands aangesproken, bleek de caissière 30 jaar in Amsterdam te hebben gewoond en nu dus weer in Thailand, zij vertelde ook dat hier weinig Nederlanders zijn en zij vond het heel leuk om weer eens Nederlands te spreken. Hierna naar het restaurantje waar we maandag ook al lunchten, waarom iets veranderen als het heel erg goed is. We brengen de verdere middag lui door. We facetimen met Liberte en James, fijn om ze even te zien en horen. We kregen net bij het diner wederom een vuurshow wel een minder mooie als afgelopen maandag. Na diner weer even aan de zee zitten en nu dus weer op onze kamer. Sawadee-kaa
Coby:4 december 2025Heerlijk.
Frank:5 december 2025Ah klinkt als een zeer relax dagje!