We zijn op weg……
2 augustus 2025 - Zuiderburen, Nederland
Toch nog een paar extra vakantiedagen voor ons. We dachten dat we alleen eind augustus naar Zoutelande zouden gaan maar niet gedacht en toch zijn we dus weer vertrokken. Her was de bedoeling dat we eerst naar het skûtsjesilen in Stavoren zouden gaan maar vanmorgen bij het kijken in de weerapp besloten we niet te gaan, regen en ook harde wind, we dachten hert skûtsjesilen gaat vast niet door. We bleken een voorziene blik te hebben, het ging niet door en we vertrokken daarom pas in de loop van de middag naar Wirdum waar we een hotelovernachting hadden geboekt zodat we morgenvroeg de eerste boot naar Vlieland kunnen nemen (9.10 uur vanuit Harlingen) . Eerst even de tas op onze kamer en dan een rondje Wirdum lopen om onze benen te strekken. Daarna nemen we plaats in het restaurant, doen een drankje en aansluitend hebben we ons diner, werkelijk heerlijk gegeten. Nu even uitbuiken om straks nog even een drankje te nuttigen en daarna zoeken we ons bed op, morgen vroeg op.
Coby:2 augustus 2025Geniet ervan!
Susan Van de Hel-Smit:3 augustus 2025Heerlijk Pietie, dat doen jullie goed! Geniet samen van het mooie Vlieland.