Laatste dag op “onze” camping/huisje

13 september 2024 - Erquy, Frankrijk

Vanmorgen zagen we voor het eerst deze vakantie een zonnetje bij het wakker worden, buiten ontbijten was nog te fris maar we zaten toch even in het zonnetje. We deden deze dag rustig aan morgen staat er een reisdag op de planning. Na een uitgebreide lunch, vanwege de frisse wind toch maar binnen vertrekken we naar het strand, Sipke wilde graag vliegeren, gisteren waaide het te hard vandaag dus een nieuwe poging. Handig zijn dan de vele stenen die hier op het strand liggen. De vlieger ging de lucht in maar het was volgens Sipke een dwarrelwind dus de lol is er dan snel af. Heerlijk in het zonnetje zitten ging prima maar ik wilde toch graag met de voetjes in de zee, ik zag tenslotte ook mensen zwemmen dus alleen de voeten moet kunnen, het was toch wel erg koud dat zeewater, dus een beetje heen en weer en dan weer terug om de voeten te laten drogen. Bij ons huisje liggen we zelfs op een ligbed in de zon totdat het te fris wordt en wij weer naar binnen gaan, zelf een prutje koken en zo de koffer inpakken en het kleine koffertje klaar maken voor twee nachtjes Leuven. De wekker staat morgenvroeg om half zes!

1. Ineke Nieuwkerk:
    14 september 2024
    Prachtige luchten en zo te zien aan jullie truien is het niet echt warm.
    Goede reis terug.