Strandtentendag
31 augustus 2025 - Zoutelande, Nederland
En warempel vandaag bij het opstaan weer blauwe lucht, we ontbijten, zitten even rustig en dan in de benenwagen. We wilden graag de parasailers van dichtbij bekijken en dat betekent vele hoogtemeters want de duinen zijn hier ontzettend hoog. We lopen, rusten uit op een bankje en ons meegenomen vest kan uit, een heerlijke temperatuur hoewel de zon zich niet altijd laat zien.
Hoge trap naar beneden en gelukkig telkens een plateautje waar je even uit kunt rusten, twee dames kwam ik iedere keer tegen: wij zijn niet aan het uitrusten nee wij genieten van het uitzicht en doen dat iedere keer…..dit leek mij in ieder geval een goed idee wat ik vandaag ook gebruikt heb. Bij de strandtent drinken we koffie en lopen over vlonders over het strand. Geen vlonderpad bij Beekbergen maar een vlonderpad in Zoutelande over het strand. We lunchen in ons appartement en ik laat het zwemmen voor wat het is, donkere wolken en zelfs een regenbuitje dus lekker de formule 1 race kijken en dan weer op weg. Over het strand waar her vlonderpad helaas ver te zoeken is dus ploeteren door het mulle zand. Bij strandtent de Zeeuwse Riviéra dineren we heerlijk. We lopen door de duinen terug en genieten nog even van de zee. Morgen weer op weg naar huis.